Dennis Veluwenkamp
Jordy Herman
Rachel Van Remmerden

Eigenaar Dennis is 27 jaar oud en woont in Luttenberg. Vanaf kinds af aan al gek van vrachtwagens en lampjes… Heel veel lampjes.

Waarom Transport & Travel? Toen ik met het vakdiploma voor transportondernemer bezig was heb ik tegelijkertijd het vakdiploma voor Personenvervoer gehaald. Naast de droom om een eigen transportbedrijf te hebben wou ik ook altijd buschauffeur worden, ook daar wordt nog aan gewerkt.

Dennis rijdt voornamelijk op de Scania met een trailer van 1 van onze opdrachtgevers, en achter de grijze DAF zit onze eigen Schmitz Cargobull koeloplegger.

Jordy is 29 jaar oud, is de zwager van Dennis en woont samen met zijn vriendin Sabine in Dronten.

Na een hele tijd als (auto)monteur en autopoetser werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Net als Dennis wilde hij al van kleins af aan vrachtwagenchauffeur worden.

Hij is veel met Dennis mee geweest en dacht eigenlijk; “als ik nu niet mijn vrachtwagen rijbewijs ga halen ga ik het waarschijnlijk nooit meer doen”. Hij heeft kort daarna zijn rijbewijzen gehaald en is nu bij Dennis in dienst en deelt samen met Rachel de DAF.

Rachel is 25 jaar, woont in Luttenberg en is de vriendin van Dennis.

Ze is begonnen als evenementenbeveiliger en daarna verder gegaan als objectbeveiliger. Na ongeveer 6 jaar in de beveiliging gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft ze haar rijbewijzen gehaald.

Ze werkt nu bij Dennis als chauffeur en houd ook de social media kanalen bij.